Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-limburg.nl


  Waarzeggers uit Limburg kijken in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Lies
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-limburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lies
  Ervaring met waarzegger Lies
  Dankjewel voor je inzichten. Bevestiging dat ik gewoon mijn gevoel moet volgen, geduldig moet zijn en vertrouwen houden. Soms zo moeilijk. En ja je had helemaal gelijk, er gebeurt op dit moment ook een hoop met mij. Soort van rollercoaster. Top consult en fijne gesprekspartner.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Lies   Ervaring van Anoniem met waarzegger Lies   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lies
  Ervaring met waarzegger Lies
  Bedankt voor het lange rustgevende gesprek en luisterend oor. Mooie duiding van de situatie en hetgeen er speelt. Hoopgevende voorspelling. Ik bel je graag terug.




Ervaring van Roos met waarzegger Lies   Ervaring van Roos met waarzegger Lies   Ervaring van Roos geplaatst op 9 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lies
  Ervaring met waarzegger Lies
  Lieve dame, rustige warme liefdevolle energie, kon de situatie heel goed duiden en alles was spot-on. Ik voelde de rust over mij heen komen. Hopelijk komt de voorspelling ook uit.




Ervaring van Rose met waarzegger Lies   Ervaring van Rose met waarzegger Lies   Ervaring van Rose geplaatst op 24 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lies
  Ervaring met waarzegger Lies
  Dankjewel Lies voor je heldere inzicht, klopt helemaal wat je vertelde over de personen en situatie. De credits waren op en de verbinding viel wel dus bij deze het bedankje. Blij met de bevestiging van mijn gevoel. Vertrouwen en geduld.




Ervaring van A met waarzegger Lies   Ervaring van A met waarzegger Lies   Ervaring van A geplaatst op 25 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lies
  Ervaring met waarzegger Lies
  Dank u wel Lies voor het verhelderend gesprek. Hij is het probleem nu van iemand anders, de opruiming was broodnodig. Niets dan positiefs vanaf nu, je geeft mij dat extra duwtje in de rug om te blijven geloven in mijn eigen intuItief aanvoelen.




Ervaring van anoniem met waarzegger Lies   Ervaring van anoniem met waarzegger Lies   Ervaring van anoniem geplaatst op 30 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lies
  Ervaring met waarzegger Lies
  Lieve lies, je hebt gelijk, na 8 maanden geduld te hebben is er eindelijk konakt. En je ziet alles zo goed komen, het zal langzaam gaan maar beter zo. Ik ben zo blij dat hij terug op mijn pad is en dat we ons hart terug kunnen open zetten voor mekaar. Ik bel je zeker terug groetjes y.




Ervaring van yolanda met waarzegger Lies   Ervaring van yolanda met waarzegger Lies   Ervaring van yolanda geplaatst op 5 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lies
  Ervaring met waarzegger Lies
  Lieve Lies, wat je me over enkele weken bevestigde doe je nu weer, soms zakt mijn moed in mijn schoenen, daar ik van hem niets hoor of zie (al 8 maanden) Maar je zegt telkens, alles komt goed. Heb al veel geduld moeten hebben, maar zoals je zei tijd is moeilijk. Het geeft me hoop telkens je moedige woorden te horen. Je bent een grote steun en een zeer lieve vrouw. Je behoord bij de beste op deze lijn. Lieve groetjes Yolanda, tot binnenkort xxx.




Ervaring van yolanda met waarzegger Lies   Ervaring van yolanda met waarzegger Lies   Ervaring van yolanda geplaatst op 22 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lies
  Ervaring met waarzegger Lies
  Lieve Lies, spijker op zijn kop. Heel helder en kloppend antwoord op mijn email. Dankjewel het geeft steun en duwtje in de juiste richting.

Groetjes N.




Ervaring van N met waarzegger Lies   Ervaring van N met waarzegger Lies   Ervaring van N geplaatst op 1 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lies
  Ervaring met waarzegger Lies
  Lies je bent een topper. Het was een verhelderend gesprek en alles klopte wat je zei. Wil je een eerlijk en oprecht consult . bel maar. Je zal er geen spijt van krijgen.

Groetjes A.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Lies   Ervaring van Anoniem met waarzegger Lies   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lies
  Ervaring met waarzegger Lies
  Sorry dat ik wegviel. Bedankt voor je adviezen en het fijne gesprek.




Ervaring van Esmeralda met waarzegger Lies   Ervaring van Esmeralda met waarzegger Lies   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 12 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lies
  Ervaring met waarzegger Lies
  Bedankt voor de mooie boodschap deed me heel goed . Sorry dat de verbinding op eens weg viel nogmaals bedankt .En hoop tot het snel uitkomt .liefs Saskia.




Ervaring van Saskia met waarzegger Lies   Ervaring van Saskia met waarzegger Lies   Ervaring van Saskia geplaatst op 29 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lies
  Ervaring met waarzegger Lies
  Bedankt voor je inzichten. Zeer verhelderend en herkenbaar.




Ervaring van Mom2Be met waarzegger Lies   Ervaring van Mom2Be met waarzegger Lies   Ervaring van Mom2Be geplaatst op 19 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lies
  Ervaring met waarzegger Lies
  Bedankt voor de reading. Omschreef "onze" situatie erg goed. Wil niet veel op internet zetten kan gevoelige situatie zijn voor hem.




Ervaring van Anoniempje met waarzegger Lies   Ervaring van Anoniempje met waarzegger Lies   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 6 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lies
  Ervaring met waarzegger Lies
  Hoi Lies...ik heb je zojuist gesproken...je geeft me zoveel informatie en duidelijkheid en daardoor ook een stukje rust. Ik ga je advies volgen en het laten voor wat het is. Ik laat je weten als er veranderingen en gesprekken komen! Thanks voor alles. X




Ervaring van H met waarzegger Lies   Ervaring van H met waarzegger Lies   Ervaring van H geplaatst op 18 december 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lies
  Ervaring met waarzegger Lies
  Bedankt voor de legging, ik wacht het af en laat het gebeuren




Ervaring van Eddy met waarzegger Lies   Ervaring van Eddy met waarzegger Lies   Ervaring van Eddy geplaatst op 24 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lies
  Ervaring met waarzegger Lies
  Dankjewel Lies We wachten af wat het brengt en dan laat ik het je weten

groetjes Lieke




Ervaring van Lieke met waarzegger Lies   Ervaring van Lieke met waarzegger Lies   Ervaring van Lieke geplaatst op 14 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lies
  Ervaring met waarzegger Lies
  Wat een ontzettend lieve vrouw!
Ik hoop ontzettend dat alle mooie dingen uitkomen die je in je kaarten hebt gezien, maar als het alleen al de helft is ben ik ontzettend gelukkig!
Dankzij jou zie ik het lichtje aan het einde van de tunnel, laat het maar komen!




Ervaring van Raymonda met waarzegger Lies   Ervaring van Raymonda met waarzegger Lies   Ervaring van Raymonda geplaatst op 7 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-limburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-limburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-limburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-limburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden