Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-limburg.nl


  Waarzeggers uit Limburg kijken in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Gunter
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-limburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Wat ben je goed, vooral in de details. Dingen die niemand anders weet maar jij ineens mee komt aanzetten. Soms schrik ik ervan hoe correct het is.




Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 24 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunter, ik ben nog steeds sprakeloos over wat je mij hebt verteld. Het klopt. Je wist zonder dat ik iets heb verteld over mijn pijnklachten en waar en precies en de oorzaak. Je hebt over mijn grote liefde verteld, over de pijn in zijn linker knie wat ook klopt ongelofelijk. Je bent met recht 1 vd toppers. Ik bel je zeker terug lieverd. Je bent een engel. Dank dank en nog meer dank.




Ervaring van Rita met waarzegger Gunter   Ervaring van Rita met waarzegger Gunter   Ervaring van Rita geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Prachtige mens. Ben sprakeloos van wat hij allemaal zegt en hoe hij mij raakt.




Ervaring van RN met waarzegger Gunter   Ervaring van RN met waarzegger Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Veel sterkte Gunther met dit verlies. Ik ga kaarsje Branden. Je bent een topper.




Ervaring van Kim met waarzegger Gunter   Ervaring van Kim met waarzegger Gunter   Ervaring van Kim geplaatst op 11 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Wauw Gunter ben er nog stil zeg alles wat je zei klopte. Heel erg mooi dankjewel je bent lief. Knuffel en ik spreek je snel weer xxx.




Ervaring van Mandy met waarzegger Gunter   Ervaring van Mandy met waarzegger Gunter   Ervaring van Mandy geplaatst op 4 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunter, dank voor eerlijke en mooie inzichten & raad. Ik zie mij op latere leeftijd spiritueel te werken, nu nog niet. Alvast dank te vragen hierboven mij steun te geven: ik heb het nodig. Ellen.




Ervaring van Ellen met waarzegger Gunter   Ervaring van Ellen met waarzegger Gunter   Ervaring van Ellen geplaatst op 2 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Lieve Gunter, sorry mijn tegoed was op en viel weg. Belde voor mijn zusje maar hadden uiteindelijk weer over mij:) God bless you,u heeft mij altijd beholpen en ik heb het niet over voorspellingen, maar over hoe u met mensen omgaat. Fijne man met het hart op de juiste plaats. Liefs.




Ervaring van Voetbal met waarzegger Gunter   Ervaring van Voetbal met waarzegger Gunter   Ervaring van Voetbal geplaatst op 1 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Lieve Gunter, bedankt voor uw tijd en leuke verhalen vandaag. Wie weet misschien bel ik u de volgende keer om om het goed nieuws door te geven.




Ervaring van Orkest met waarzegger Gunter   Ervaring van Orkest met waarzegger Gunter   Ervaring van Orkest geplaatst op 28 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Oh mijn god. Compleet weg geblazen door deze zeer sympathieke man. Enkel mijn geboortedag doorgegeven, en hij begon aan 1 stuk exact te vertellen over de vraag waar ik voor belde zonder dit uitgesproken te hebben. Dit kon hij niet weten. Echt bizar. Zeer mooie voorspellingen mogen ontvangen. Ik beloof u te laten weten zodra het uitgekomen is. U heeft mij hoe dan ook omver geblazen. Wauw. 5 sterren sowieso.




Ervaring van S. met waarzegger Gunter   Ervaring van S. met waarzegger Gunter   Ervaring van S. geplaatst op 28 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Je voorspellingen komen na een paar dagen nu al uit, soms kleine details, maar ze kloppen helemaal. Vooral die details geven me het vertrouwen dat de grote veranderingen er ook aan komen.




Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 28 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Bedankt voor alles. U bent geweldig.




Ervaring van San. met waarzegger Gunter   Ervaring van San. met waarzegger Gunter   Ervaring van San. geplaatst op 28 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunther voorspelde dat mijn ex-vriend opnieuw contact zou zoeken via een omweg. Met wat er gebeurd is was dat moeilijk te geloven. Toch kreeg Gunther gelijk. Tot hiertoe komen zijn voorspellingen uit en wat hij vertelt over anderen klopt. Knap.




Ervaring van Sarah met waarzegger Gunter   Ervaring van Sarah met waarzegger Gunter   Ervaring van Sarah geplaatst op 25 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Wauw Gunter, je bent echt wel een God. Alle dagen beginnen er dingen uit te komen die jij voorspeld hebt. Je bent mijne grote steun en toeverlaat. Dankjewel xxx.




Ervaring van Els met waarzegger Gunter   Ervaring van Els met waarzegger Gunter   Ervaring van Els geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Wat een goed medium. Altijd bezorgd en liefdevol. Plus correct en juiste voorspellingen. Liefs.




Ervaring van Iriske met waarzegger Gunter   Ervaring van Iriske met waarzegger Gunter   Ervaring van Iriske geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Lieve Gunter. Alles, letterlijk alles wat u voorspeld heeft is uitgekomen. Uw advies heeft alles nog positiever laten verlopen. Hoe moeilijk de situatie ook was, u bleef erbij hoe het zou uitpakken en u heeft altijd gelijk gehad. Ik ben dankbaar dat ik nooit heb opgegeven en ook al was ik vaak koppig. U heeft me letterlijk bij gestaan en erdoor heen gesleept. En u verdient alle lof, en u bent echt super geweldig. Dank u wel is te weinig voor woorden. Moge deze goddelijke universum u zegenen en uw wensen laten uitkomen. We love you Gunter. San en de familie.




Ervaring van San met waarzegger Gunter   Ervaring van San met waarzegger Gunter   Ervaring van San geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Ik ga ervan uit dat Gunther gelijk heeft, sommige dingen kloppen echt wat hij heeft geschreven. die kon hij niet weten. Wow.




Ervaring van Kit met waarzegger Gunter   Ervaring van Kit met waarzegger Gunter   Ervaring van Kit geplaatst op 10 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Beste Gunter, je had gelijk over wat mijn werk betreft. Ik hoop dat de andere voorspelling ook snel zal uitkomen. Groetjes Judith.




Ervaring van Judith met waarzegger Gunter   Ervaring van Judith met waarzegger Gunter   Ervaring van Judith geplaatst op 8 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Lieve Gunter, bedankt voor het eerlijk gesprek en uw advies. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren. En over mijn oma had u vorig keer ook gelijk.




Ervaring van Sa met waarzegger Gunter   Ervaring van Sa met waarzegger Gunter   Ervaring van Sa geplaatst op 6 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Fijn om je weer ff te spreken. Je bent een schatje en goed in je werk. Hartelijk bedankt, je bent een aanrader.




Ervaring van Wendie met waarzegger Gunter   Ervaring van Wendie met waarzegger Gunter   Ervaring van Wendie geplaatst op 5 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Je had gelijk Gunter. Ze heeft ze ingeleverd. Bedankt voor de bevestiging die ik nodig had om er van overtuigd te zijn dat ze ze weggenomen had. Top.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Gunter   Ervaring van Anoniem met waarzegger Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Lieverd wil ik u bedanken voor alles. U bent echt een super lieve oprechte medium. Ik ga u snel weer spreken schat. Alles komt vast goed. Nogmaals dank. Tot heel gauw schat. Xxx san.




Ervaring van San. met waarzegger Gunter   Ervaring van San. met waarzegger Gunter   Ervaring van San. geplaatst op 5 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Lieverd. Sorry dat ik u niet meer kon bereiken. Dat luktte even niet op dat moment. Maar super dank voor alles he. En uw Nederlandse taal is enorm gevorderd. Super mooi om dat te horen. Echt heel fijn. Merci merci merci. Knuffels mama en san xxx.




Ervaring van San met waarzegger Gunter   Ervaring van San met waarzegger Gunter   Ervaring van San geplaatst op 3 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunter is in 1 woord WOW. Zo zuiver en helder in zijn waarnemingen, zo gedetailleerd en raak. Alles voelt "juist" bij hem, vertrouwd. Voor mij voelt het als "thuiskomen" bij hem, oprecht en liefdevol. Humor heeft hij ook, wat het altijd heel fijn maakt. Wanneer het even wat minder gaat, is hij er altijd, met zijn steun en geeft me moed om door te gaan en niet op te geven. Merciekes lieve Gunter. xxx karolien.




Ervaring van karolien met waarzegger Gunter   Ervaring van karolien met waarzegger Gunter   Ervaring van karolien geplaatst op 30 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Beste Gunter, U zei dat het contact terug komt. Dit is al uitgekomen. Benieuwd of de rest ook uitkomt.




Ervaring van john met waarzegger Gunter   Ervaring van john met waarzegger Gunter   Ervaring van john geplaatst op 28 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Lieve Gunter. Dank je wel voor al jouw vertrouwen in mijn moeilijke tijd. Deze tijd is, door jou voorspeld, gelukkig ten einde gekomen en een nieuw begin is daar. Ik kies nu voor mezelf en liefde. Mede dankzij jou. Dank.




Ervaring van Iriske met waarzegger Gunter   Ervaring van Iriske met waarzegger Gunter   Ervaring van Iriske geplaatst op 25 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunter bedankt you are the best. Je voelt de dingen goed aan paar dingen zijn al uitgekomen in korte tijd. Bedankt je bent een fijn persoon om mee te praten groetjes.




Ervaring van Wendy met waarzegger Gunter   Ervaring van Wendy met waarzegger Gunter   Ervaring van Wendy geplaatst op 23 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Wow Gunter, wat een voorspelling. Jij bent de eerste die ik laat weten als dit realiteit wordt, want nu lijkt het nog een grote fantasie. Collega's vn jou zijn een stuk minder uitgebreid in hun antwoorden.




Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Het eerste contact en kreeg een uitgebreid en volledige uiteenzetting van onze situatie. Wat je over mij zegt klopt alvast en een aantal zaken over hem weet ik ook dat die kloppen, dus. Nu hopen dat de rest ook uitkomt.




Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunter, zoals je zei is het allemaal goedgekomen. Het was dus echt gewoon een loemp kieke dat tot besef is gekomen. Gewoon wauw hoe jij mensen en situaties kan aanvoelen. Nu op naar een mooie toekomst. Dank je wel. Nanny.




Ervaring van Nanny met waarzegger Gunter   Ervaring van Nanny met waarzegger Gunter   Ervaring van Nanny geplaatst op 10 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunter vertelde zonder iets te zeggen .Dat Esther terug in mijn leven komt.Laat iets weten als het uit komt.




Ervaring van john met waarzegger Gunter   Ervaring van john met waarzegger Gunter   Ervaring van john geplaatst op 8 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Veel beterschap en sorry dat ik wegviel. Karaktereigenschap van mijn zus klopte helemaal en over dat andere moeten we gaan zien. Topper.




Ervaring van Thee met limoen met waarzegger Gunter   Ervaring van Thee met limoen met waarzegger Gunter   Ervaring van Thee met limoen geplaatst op 4 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Bijna van mijn stoel gevallen van verbazing. De details dat deze man weet ( in alles ), kiekevel. Kon nog uren praten bv over mijn spirituele groei. Zal dus zeker weleens terugbellen, als ik erdoor geraak.




Ervaring van Kim met waarzegger Gunter   Ervaring van Kim met waarzegger Gunter   Ervaring van Kim geplaatst op 4 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Super goed hij kon alles uit zichzelf vertellen. Zonder dat ik de vraag had gesteld waarvoor ik belde. You are the best.




Ervaring van Wendy met waarzegger Gunter   Ervaring van Wendy met waarzegger Gunter   Ervaring van Wendy geplaatst op 3 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Schat. We praten daar nog wel een keer over. Verassingen zijn ook leuk. Maar wel super spannend want ik ben gek op kinderen. Dank in ieder geval. We bellen gauw weer. Dikke knuffel San xxx.




Ervaring van San.b met waarzegger Gunter   Ervaring van San.b met waarzegger Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 28 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Mijn beste vriendin gaat niet scheiden,ze zaten op het punt. U had gelijk.




Ervaring van Af met waarzegger Gunter   Ervaring van Af met waarzegger Gunter   Ervaring van Af geplaatst op 26 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-limburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-limburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-limburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-limburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden