Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-limburg.nl


  Waarzeggers uit Limburg kijken in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Mari%20Elena
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-limburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Twee weken geleden een gesprek gehad met deze zachte en zeer kundige lieve vrouw. Ik had een vraag voor haar. Zij vertelde mij meteen dat deze vraag het topje van de ijsberg was en vertelde mij precies waar ik werkelijk mee zat. Dit klopte. Ik was zo verbaasd dat ik begon te huilen. Toen heeft zij mij zo goed geholpen met oplossingen aan te dragen. Ik moest het wel willen en zelf doen. Ik heb alles opgeschreven en ben er mee aan het werk gegaan. Nu heb ik al zoveel bereikt. Een nieuwe wereld gaat voor mij open.
Mari Elena, je bent goud waard. Duizendmaal dank. XXX Nathalie.




Ervaring van Nathalie met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Nathalie met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Nathalie geplaatst op 8 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Ik ben er nog sprakeloos van hoe jij kunt invoelen en mijn karakter en problemen kunt beschrijven zonder dat je mij kent. Ook de rust die je overbrengt en de oplossingen die je aanreikt. Ik kan hier echt mee verder. Je bent een topper.




Ervaring van Y met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Y met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Y geplaatst op 2 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Een super verhelderend gesprek gehad.
Alles viel op zijn plaats. Je geeft ook zoveel rust en energie. Je bent een top medium. Groetjes, Thea.




Ervaring van Thea met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Thea met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Thea geplaatst op 6 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Wat een lieve zachte vrouw ben jij. Je hebt dingen gezegd die ook andere collega's van de lijn mij verteld hebben. Deze woorden geven mij terug moed. Je bent TOP Yolanda.




Ervaring van yolanda met waarzegger Mari Elena   Ervaring van yolanda met waarzegger Mari Elena   Ervaring van yolanda geplaatst op 30 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Lieve Mari Elena. Je vertelde mij de situatie waarin ik zat precies zoals die was zonder dat ik wat zei. Ik heb je adviezen opgevolgd en alles draait om. De goede richting op. Precies wat je vertelde. Ik bel je snel weer. Je bent een topper. Liefs, Fatima.




Ervaring van Fatima met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Fatima met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Fatima geplaatst op 30 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Wat een geweldig medium.
Ziet alles loepzuiver en helpt je weer op weg.
Ik heb eindelijk weer eens geslapen.
Dank je wel, je bent een engel.




Ervaring van E met waarzegger Mari Elena   Ervaring van E met waarzegger Mari Elena   Ervaring van E geplaatst op 25 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Wauw, door jouw super invoelend vermogen en inzichten en door je hulp om mij in mijn kracht terug te zetten en te houden heb ik mijn doelen bereikt. Ik ben er weer. Heel veel dank voor je geduld. X Iris.




Ervaring van Iris met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Iris met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Iris geplaatst op 10 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Lieve Mari Elena.
Ook je derde voorspelling is vandaag uitgekomen. Ik ben zo blij dat ik in je inzichten ben blijven geloven. Je had het gezegd. Geloof er in. Fijn dat je mij elke keer weer positieve energie geeft. Dank je wel lieverd. Dikke knuffel.




Ervaring van Nick met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Nick met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Nick geplaatst op 6 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Altijd een zuiver consult. Zet mij in mijn energie terug en stuurt mij de juiste richting op. Ik ben zo ver gekomen met haar inzichten. Kan weer genieten van het leven. Bedankt Mari Elena. Tot snel Nick.




Ervaring van Nick met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Nick met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Nick geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Geweldige consult waaruit blijkt dat je echt wist waarover je sprak. Hartelijk bedankt voor de bevestiging en ik hou je zeker op de hoogte. Wat je doorkreeg klopt gewoon met wat ik voel. Thanks .




Ervaring van erik met waarzegger Mari Elena   Ervaring van erik met waarzegger Mari Elena   Ervaring van erik geplaatst op 1 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Wat een verhelderend gesprek.
Bedankt voor je woorden.
Ik zal je tips gebruiken bij het boksen maandag.

Je rustige stem maar zeker ook je duidelijke blik
Op de situaties die mij zo dwars zaten de afgelopen week hebben mij weer wat meer kracht gegeven.

Dank je wel.




Ervaring van Marian met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Marian met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Marian geplaatst op 16 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Heej fijn gesprek gehad. Ik heb bepaalde inzichten gekregen, ook dat ik niet bang moet zijn voor bepaalde mensen. Ik ga zeker nog een keer terug bellen want met "83" in haar pin onthoud ik het zeker :).




Ervaring van Kim met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Kim met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Kim geplaatst op 16 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Hartelijk dank voor 't healen en reingen van m'n slaapkamer lieverd, tot gauw weer.

Gr.
R.




Ervaring van R met waarzegger Mari Elena   Ervaring van R met waarzegger Mari Elena   Ervaring van R geplaatst op 3 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Lieve Mari Elena,

Door jouw onschatbare waarde/.kennis en kunde van het medium, geef je mij elke x, weer het stuur in mijn handen van mijn pad dat ik bewandel, wanneer ik weer crash, en je bel, weet je zonder dat ik vertel wat .
Mij weer op de juiste weg te wijzen, en in mijn kracht te zetten, met humor en een lach, dit alles door jouw wijsheid en inzichten tot snel.
Dank je wel Knuffel Bo.




Ervaring van Bo met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Bo met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Bo geplaatst op 28 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Wow, wat mooi hoe ze kan zien. En mooie adviezen .




Ervaring van S met waarzegger Mari Elena   Ervaring van S met waarzegger Mari Elena   Ervaring van S geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  U zojuist net gesproken. Dank u wel, ook voor de healingen. Gr. R.




Ervaring van R met waarzegger Mari Elena   Ervaring van R met waarzegger Mari Elena   Ervaring van R geplaatst op 4 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Je bent een topper. fijn om je weer even gesproken te hebben .je voelt alles goed aan. dank je wel.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Anoniem met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Wat een prachtig consult heb ik van je mogen ontvangen zaterdag op de late avond. Je voelde hem en onze situatie goed aan, en zo blij met de bevestiging van mijn gevoel. Daarnaast ben je ook een hele fijne gesprekspartner en is je stem erg aangenaam om naar te luisteren. Visualiseren, nou dat doe ik, en zit dit nu met een grote lach op mijn gezicht te typen omdat ik hem hier nu door de huis kamer zie lopen, je weet wel hoe ;) Heerlijk geslapen ook. Heel hartelijk dank.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Anoniem met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  je bent een topper. bedankt en tot gauw.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Anoniem met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Hallo Mari Elena, heerlijk consult gehad. Kon U helaas niet meer bedanken, vandaar even dit berichtje. Wat voelt U het haarfijn aan. Bedankt X.




Ervaring van toyboy met waarzegger Mari Elena   Ervaring van toyboy met waarzegger Mari Elena   Ervaring van toyboy geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Heel erg fijn gevoelig. Ze kan altijd de spijkers op de kop slaan. Dank je wel Marie Elena. Liefs.




Ervaring van S met waarzegger Mari Elena   Ervaring van S met waarzegger Mari Elena   Ervaring van S geplaatst op 28 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Ik wacht af tot de voorspelling uitkomt, een aangename vrouw om mee te praten hoor.
IK hou je op de hoogte als het bericht het positieve bericht komt.

Groetjes Inge.




Ervaring van inge met waarzegger Mari Elena   Ervaring van inge met waarzegger Mari Elena   Ervaring van inge geplaatst op 30 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Ik heb u vandaag weer gesproken na een tijdje geleden. Dank u wel voor uw positiviteit. Ik zag t even niet meer zitten met een persoon (P). Er zit al beweging in volgens u, ik moet t loslaten en binnen 8 weken komen er positieve dingen mijn kant op. Dank u wel. U heeft me weer even een boost gegeven vandaag.

Liefs R.




Ervaring van R met waarzegger Mari Elena   Ervaring van R met waarzegger Mari Elena   Ervaring van R geplaatst op 27 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Dankjewel voor je inzichten, je kennis en je luisterend oor. Ik bel je snel weer.




Ervaring van Dani met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Dani met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Dani geplaatst op 3 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Super invoelend deze dame en super wijs. Prachtig hoe ze dingen kan zien.




Ervaring van S met waarzegger Mari Elena   Ervaring van S met waarzegger Mari Elena   Ervaring van S geplaatst op 3 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Deze vrouw heeft mij enorm geholpen. En alleen zij kon mij begrijpen op zielen niveau. Enorm gespecialiseerd en oprecht. Dank u nogmaals vanuit mijn hart. U bent geweldig.




Ervaring van Blessed met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Blessed met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Blessed geplaatst op 11 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Dank je wel voor het gesprek net.
Heel duidelijk en ophelderend.
Gr karoline .




Ervaring van Karoline met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Karoline met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Karoline geplaatst op 10 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Lieve Elena,
wat heb je het toch altijd bij het juiste eind, je bent zo goed, je ziet het en ondanks een verandering klopt het nog steeds. bij jou weet ik altijd dat alles uitkomt, zit ik even in de war, jij voelt en weet het allemaal, alles wat je me al zei is uitgekomen, je bent een toppertje voor mij nr 1 op deze lijn.
liefs, Christelle je collega. want voor jezelf kun je helaas niet zelf kijken in de kaartjes ;-) dank je wel.




Ervaring van Christelle met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Christelle met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Christelle geplaatst op 2 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  WAAAUW TOP.
Sprakeloos.
Dank je.
Warme knuff en tot snel. xxx.




Ervaring van Patricia met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Patricia met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Patricia geplaatst op 23 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Deze Bijzondere Dame, spreekt met al haar deskundigheid en inzicht. Oprecht en doortastend. Ik heb veel mediums gesproken echter is deze dame iemand zodra je je open stelt. Een medium dat fantastisch haar gave mag/ ken gebruiken. ( hierbij geen slecht woord over haar collega's ). Echter is Marie Elena oprecht bijzonder Persoon/ Medium dat mijn respect heeft gekregen. Dank je voor al het wijze op elk vlak. Ons gesprek heeft een diepe indruk gemaakt.




Ervaring van Armand met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Armand met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Armand geplaatst op 7 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Ik had je net voor het eerst aan de lijn, zo een goed gesprek zoveel rust bracht je over. Alles klopte wat je boven haalde je zat er pal op. Ik heb vooruitzichten en ga zeker gebruik maken van je goede raad en hoop dat al deze voorspellingen logen uitkomen. Je bent een topvrouw. Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen. Dank je wel en ik hou je zeker op de hoogte xxxx.




Ervaring van Nadine met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Nadine met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Nadine geplaatst op 4 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Lieve Mari Elena,
Ben zo blij dat ik je gisteren gesproken heb. Je hebt mijn diepste gevoelens ontrafeld en bevestigd wat mij weer kracht en moed geeft om door een moeilijke periode te komen. Je hebt me weer vertrouwen gegeven. Ben heel blij. Liefs M.




Ervaring van M met waarzegger Mari Elena   Ervaring van M met waarzegger Mari Elena   Ervaring van M geplaatst op 28 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Thank you for the good conversation and the good advices. I heard you and I'm gonna take actions regarding your advices. god bless you .




Ervaring van L met waarzegger Mari Elena   Ervaring van L met waarzegger Mari Elena   Ervaring van L geplaatst op 1 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Thank you for your kind words, your help. You gave me peace and that's what I needed. God bless you.




Ervaring van A met waarzegger Mari Elena   Ervaring van A met waarzegger Mari Elena   Ervaring van A geplaatst op 10 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Lieve Mari Elena,

Ik wil je danken voor je tips en warme woorden die ik mocht ontvangen van je. Ze geven kracht om door te zetten en positief te blijven.
We horen elkaar weer snel.
Warme groet Kim.




Ervaring van Kim met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Kim met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Kim geplaatst op 4 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-limburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-limburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-limburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-limburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden